Lindex drar tillbaka baby keps

Vi har blivit uppmärksammade på att klisteretiketten på babykepsen, artikel 7143905 kan utgöra en kvävningsrisk för små barn som stoppar den i munnen.

Kunder som har köpt kepsen uppmanas att omedelbart plocka bort den guldfärgade klisteretiketten. Kepsen har sålts i två färgkombinationer, en turkos och en rosa med leopardmönstrad skärm sedan juni 2014. Båda har en guldfärgad klisteretikett på skärmen som kan utgöra en kvävningsrisk för små barn om den stoppas i munnen.

Vi beklagar att kepsen felaktigt har passerat företagets säkerhets- och kvalitetstester. Våra produkter och i synnerhet barnkläder genomgår omfattande tester för att uppfylla våra säkerhetskrav.

Kunder som har frågor kan vända sig till Lindex kundtjänst på e-mail: kundtjanstse@lindex.com eller telefon: 020-570 580.

Bilder

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Hvis du fortsetter uten å gjøre noen endringer godtar du informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her. Cookie Policy

Choose your language