Logotype

Eva Hamilton blir ny medlem i Lindex styrelse

Från och med december utökas Lindex styrelse med ytterligare en medlem, Eva Hamilton. Den nya styrelsen för Lindex har nu tillsammans en gedigen erfarenhet av detaljhandel, mode och internationell expansion.

Eva Hamilton har en omfattande erfarenhet av mediebranschen och arbetade senast som verkställande direktör för Sveriges Television. Hon har tidigare varit verksam bl.a. som dagstidningsjournalist, nyhetsreporter samt jobbat som utrikeskorrespondent i Bryssel. Eva Hamilton har även andra styrelseuppdrag.

”Jag är mycket glad att välkomna Eva Hamilton till Lindex styrelse som nu är komplett. Evas erfarenhet av företagsutveckling och digitalisering samt hennes stora sociala engagemang blir värdefulla tillgångar för Lindex fortsatta utveckling som internationell modekedja», säger Per Sjödell, styrelseordförande för Lindex.

Lindex står för värderingar som jag gillar. Särskilt imponerad är jag av arbetet med att säkra produktionen, så att den värnar om såväl de som syr som miljön. Också satsningen på nätförsäljningen har kommit långt. Det ska bli roligt att lära mig en helt ny bransch, även om det är väldigt mycket i själva styrningen av företaget som jag känner igen, kommenterar Eva Hamilton sitt engagemang i Lindex.

Lindex ägare Stockmann valde vid en extraordinär bolagstämma i oktober att tillsätta en ny operativ styrelse för AB Lindex. Beslutet är i linje med Lindex mål att framgångsrikt expandera på den internationella marknaden.

Per Thelin, som är ny verkställande direktör för Stockmann, ersätter Stockmanns ekonomidirektör Pekka Vähähyyppä i styrelsen och verkar också som styrelsens vice ordförande.

I sin helhet består Lindex styrelse av följande personer från och med 1 december 2014:

  • Per Sjödell (styrelseordförande), styrelsemedlem i Stockmann samt verkställande direktör för Fiskars Sweden
  • Per Thelin (styrelsens vice ordförande), Stockmanns verkställande direktör
  • Eva Hamilton, styrelseproffs, VD för SVT fram till 30 november 2014
  • Rossana Mariano, verkställande direktör och grundare av PR-byrån RMPR
  • Tracy Stone, global försäljningsdirektör på GANT
  • Kjell Sundström, styrelsemedlem och strategidirektör på Stockmann.

For mer informasjon, kontakt:

Nina Haugen
Manager, Marketing & Merchandiser Norge
Phone:  22 47 84 17
Mobil: 99 51 43 53
E-mail: nina.haugen@lindex.com

Download

Bilder

eva_hamilton

The news

Lindex lanserer nye etiske retningslinjer med fokus på likestilling

Lindex lanserer «Lindex Code of Conduct» med et sterkt fokus på likestilling. De nye etiske retningslinjene gjør Lindex til et av de første store moteselskapene som integrerer likestilling i de grunnleggende kravene sine for tekstilproduksjon og alt forretningssamarbeid.
oktober 15, 2019

Lindex lanserer en kolleksjon til støtte for Rosa sløyfe

I forbindelse med Rosa sløyfe aksjonen i oktober lanserer Lindex en kolleksjon som inneholder plagg for enhver anledning der mønster og strikkede plagg er i fokus. I oktober måned går 10% av omsetningen fra denne kolleksjonen til Rosa sløyfe.
 
september 25, 2019

Fortsatt sterkt resultat for Lindex

Motekonsernet presenterer i dag sitt resultat og omsetning for første halvår og andre kvartal. Lindex kan med dette vise at de fortsetter å levere et sterkt resultat.
august 9, 2019

Fortsatt sterkt resultat for Lindex

Motekonsernet presenterer i dag sitt resultat og omsetning for første halvår og andre kvartal. Lindex kan med dette vise at de fortsetter å levere et sterkt resultat.
august 9, 2019

Lindex i samarbeid med Boozt

Lindex fortsetter den digitale satsningen og samarbeider nå med Boozt. Som et første skritt er et utvalg av Lindex-barneklær tilgjengelige på Boozt.com.
juli 10, 2019

Lindex åpner butikk i Danmark

Lindex åpner butikk i Danmark denne høsten. Butikken vil drives av en franchisetaker og åpner i det innbydende kjøpesenteret Fields i København. 
mai 14, 2019

Les alle nyheter

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Hvis du fortsetter uten å gjøre noen endringer godtar du informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her.