Logotype
Logotype Gå til shop online

Alt om Pink Collection with Narciso Rodriguez

Den 1. oktober slipper Lindex Pink Collection i samarbeid med den amerikanske designeren Narciso Rodriguez. På www.lindexpinkcollection.com finnes de første bildene av designer-kolleksjonen og all informasjon som vedrører Pink Collection.

Lindex samarbeider denne høsten med den amerikanske designeren Narciso Rodriguez og bilder av kolleksjonen fins nå på vår nye nettside, www.lindexpinkcollection.com. Det er den internasjonale supermodellen Carmen Kass som er modell for Pink Collection.

– Interessen rundt samarbeidet vårt med Narciso Rodriguez har vært stor. Narciso er en anerkjent designer som blant annet tre ganger har vunnet prestisjefylte priser fra Council of Fashion Designers of America. Han er også en veldig populær designer blant kjendisene i USA. Det er spennende at han nå designer Pink Collection for Lindex, og derfor vil vi gjøre det lett å finne informasjon og bilder av kolleksjonen på denne siden, meddeler Nina Haugen, pressekontakt i Lindex.

Pink Collection selges til fordel for kampen mot brystkreft og 10 prosent av salgsprisen går uavkortet til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon. Fra 1. oktober vil kolleksjonen finnes i samtlige av våre butikker i Norge, Sverige og Finland, samt i utvalgte Lindex-butikker i andre land.

Adressen til siden: www.lindexpinkcollection.com

 

For mer informasjon kontakt:

Nina Haugen, Manager, Marketing & Merchandising, Lindex
E-post: nina.haugen@lindex.com
Tlf..: 22 47 84 17
Mobil: 99 51 43 53

Lindex sin forretningsidè er å tilby en inspirerende og prisgunstig mote. Sortimentet består av forskjellige konsepter innen dameundertøy, damemote, barneklær og kosmetikk. Med omtrent 400 butikker og e-handel i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Baltikum, Tsjekkia, Slovakia, Russland, Bosnia-Herzegovina og Midtøsten er Lindex i dag en av Nord-Europas ledende motekjeder. Lindex er en del av det børsnoterte finske konsernet Stockman. Mer informasjon fins på www.lindex.com.

Choose your language