Spoločnosť Lindex oslavuje dve desaťročia odhodlania pri podpore projektov v boji proti rakovine

Počas mesiaca október spoločnosť Lindex venuje 10 % zisku z predaja podprseniek na všetkých svojich trhoch na podporu projektov v boji proti rakovine. Podporou kampane Ružová stužka módna spoločnosť ukazuje svoj záväzok zvýšiť povedomie o rakovine prsníka a vo svojej vlastnej kampani spoločnosť Lindex zobrazuje ženy, ktoré podstúpili alebo v súčasnosti podstupujú liečbu rakoviny.

Spoločnosť Lindex venuje 10 % zisku z predaja podprseniek počas októbra na podporu projektov v boji proti rakovine a v tohtoročnej kampani spoločnosti Lindex zobrazuje ženy, ktoré odvážne čelia alebo v súčasnosti bojujú proti rakovine. Vďaka kombinácii nápadných vizuálov, odborne spracovaných filmov a osobných záznamov týchto pozoruhodných žien spoločnosť Lindex zachytáva realitu života s rakovinou bez filtrov.

„Pomocou tohtoročnej kampane chceme vyzdvihnúť osobné príbehy tých, ktorých sa to týka a poukázať na ich silu, bolesť a nádej. Toto úsilie presahuje hranice obyčajnej kampane. Pre nás je to celé o ženách a počas celého roka sa snažíme šíriť osvetu o dôležitosti pravidelného samovyšetrenia prsníkov kvôli včasnému odhaleniu,“ vraví Linda Olsson, riaditeľka oddelenia globálneho marketingu.

Na zvýšenie povedomia o význame samovyšetrenia má módna spoločnosť na stránke lindex.com prsníkový kurz s podrobným sprievodcom.

Od svojho vzniku v roku 2003 spoločnosť Lindex so svojimi zákazníkmi prispela na výskum a projekty v boji proti rakovine celkovo SEK 19,3 mil. EUR.

PR & Sustainability executive
E-mail: iva.machackova@lindex.com