Lindex v spolupráci s návrhárkou motívov Hannou Wendelbo

Lindex predstavuje návrhársku spoluprácu so švédskou návrhárkou motívov Hannou Wendelbo, známou jej prepletenými motívmi, ktoré sú charakteristické kvetmi a listami. Hanna Wendelbo spoločne s Lindexom navrhla unikátnu kolekciu nočného oblečenia, vďaka ktorej sa zladí nejedna mamička so svojimi deťmi.

,,Sme nadšení našou spoluprácou s Hannou Wendelbo a kolekciou, ktorú sme spolu vytvorili. Hannin kreatívny a nadšený prístup ku kvetom, z ktorých vytvára prekrásne dekoratívne motívy, robí z tejto kolekcie kvetinový sen s kúskami, ktoré budete dlho milovať, hovorí Camilla Madsenová, vedúca oddelenia dizajnu v spoločnosti Lindex.

Hanna Wendelbo je švédska návrhárka motívov, známa svojimi prepletenými motívmi inšpirovanými jej vášňou pre kvety a záhradníčenie. Hanna Wendelbo spoločne s Lindexom navrhla kolekciu kvetovaného nočného oblečenia, vďaka ktorej sa zladí nejedna mamička so svojimi deťmi. Kolekcia obsahuje dva motívy inšpirované prírodnými ľadovo modrými odtieňmi so zlatými kvetmi a lietajúcimi lastovičkami.

,,Spolupráca s Lindexom bola projektom snov! Dostala som úplnú slobodu na tvorbu a mohla som nakresliť čokoľvek, čo som chcela, a tiež mi to umožnilo vytvoriť výraznejšie a odvážnejšie vzory. Najzábavnejšie bolo vytvoriť motív, ktorý sa mi páči, a pritom nezabúdať na to, že ho niekto bude nosiť na sebe. Chcela som vytvoriť pocit rozprávky, ktorá sa stáva skutočnosťou, keď tieto kúsky nosíte, vďaka vinutým listom a lietajúcim vtáčikom stimulujúcim vašu predstavivosť. Kúsky sú vyrobené tak, aby ste ich mohli dlho nosiť a zároveň boli výraznou ozdobou vášho šatníka, hovorí Hanna Wendelbo.

V priebehu rokov Lindex spolupracoval s viacerými umelkyňami a návrhárkami v súlade s vyšším cieľom spoločnosti, ktorým je posilnenie postavenia žien a inšpirácia pre ženy po celom svete. Spolupráca s Hannou Wendelbo je súčasťou nepretržitého prispievania Lindexu k rozvoju švédskych talentov.

Kolekcia pozostáva z 13 kúskov zo saténu a bavlny vrátane dvojdielnej pyžamovej súpravy, kúpacieho plášťa, papúč, doplnkov, a detskej deky a bude k dispozícii na lindex.com a vo vybraných predajniach od novembra. Na Slovensku nájdete kolekciu Lindex x Hanna Wendelbo v predajni Lindex Avion Bratislava.

Marketing & PR Central Europe