Lindex predstavuje Pink kolekciu a podporuje projekty v boji proti rakovine

Spoločnosť Lindex spolupracuje s kampaňou Ružová stužka už dlhé roky. Kampaň, do ktorej sa každoročne zapájajú, a pre ktorú spájajú svoje sily zákazníci a zamestnanci tejto módnej spoločnosti, aby spoločne prispeli na dôležitú vec – podporu projektov v boji proti rakovine. Tento rok spoločnosť Lindex navrhla špeciálnu kolekciu domáceho oblečenia so zladenými farbami pre mamičky a deti, kde 10 % tržieb z predaja v októbri poputuje na podporu projektov v boji proti rakovine.

„Kampaň Ružová stužka už podporujeme takmer 20 rokov a stále má pre nás a našich zákazníkov rovnako veľký význam. Pre spoločnosť Lindex sú ženy všetkým a každý cent, ktorým dokážeme spoločnými silami prispieť, je veľmi dôležitý, aby sme sa posunuli ešte ďalej”, hovorí generálna riaditeľka Susanne Ehnbågeová.

Kolekcia Lindex Pink pozostáva z domáceho oblečenia v staroružových farbách vyrobeného z plyšového zamatu, chlpatého plyšu a pohodlnej uzlíkovej tkaniny. Kolekcia obsahuje zladené oblečenie pre mamičky i deti a dokonale vás udrží v teple počas zimných mesiacov. V októbri spoločnosť Lindex podaruje 10 % tržieb z predaja tejto kolekcie na podporu projektov v boji proti rakovine.

Počas kampane Ružový mesiac táto módna spoločnosť vkladá ešte viac úsilia do šírenia povedomia o dôležitosti pravidelných vyšetrení prsníkov a na stránke lindex.com nájdete podrobný návod na samovyšetrenie.Spoločnosť Lindex sa zapája do kampane Ružová stužka už od začiatku v roku 2003 a spoločne so svojimi zákazníkmi celkovo vyzbierala na podporu projektov v boji proti rakovine už 16 miliónov eur.

Na Slovensku poputuje všetok zisk z predaja Ružovej stužky, 10% z predaja Ružovej kolekcie, 10% z predaja v rámci akcie Ružové dni 11.10.-13.10., a celý zisk z akcie Zaokrúhľovanie nákupov,  na programy a projekty Ligy proti rakovine, cieľom ktorých je podpora a pomoc ženám, bojujúcim s rakovinou prsníka.

Marketing & PR Central Europe