Lindex spúšťa predaj v internetovom obchode Zalando

Spoločnosť Lindex pokračuje vo svojej expanzii v digitálnom svete a spustí predaj v internetovom obchode Zalando. Švédska módna spoločnosť a popredná európska online platforma v oblasti módy a životného štýlu sa opierajú o dôležitý spoločný základ – silnú orientáciu na zákazníka a vysoké ambície, čo sa týka trvalej udržateľnosti.

„Veľmi sa tešíme na spustenie predaja v internetovom obchode Zalando. Predstavuje platformu, ktorá sa intenzívne zameriava v prvom rade na zákazníka, pričom kladie zvýšený dôraz na trvalú udržateľnosť. „Pre spoločnosť Lindex sú zákazníci všetkým a tešíme sa na to, že oslovíme súčasných aj nových zákazníkov a ponúkneme im naše fantastické produkty“, uviedla Sophie Readyová, vedúca online predaja prostredníctvom tretích strán v spoločnosti Lindex.

Na začiatku tohto leta budú produkty v rámci všetkých obchodných oblastí spoločnosti Lindex, medzi ktoré patrí dámske oblečenie, detské oblečenie a spodná bielizeň, dostupné v internetovom obchode Zalando. Prioritou spoločnosti Lindex je ďalšie upevňovanie svojej pozície ako silnej celosvetovej módnej značky a toto partnerstvo je pokračovaním  expanzie módnej spoločnosti v digitálnom svete.

S 29 miliónmi zákazníkov v rámci 17 krajín je Zalando poprednou európskou online platformou v oblasti módy a životného štýlu. Spoločnosť nedávno ohlásila svoju novú stratégiu trvalej udržateľnosti s predstavou stať sa dlhodobo udržateľnou módnou platformou s čistým kladným efektom na ľudí a planétu.

„Máme nesmiernu radosť z nášho nového partnerstva so spoločnosťou Lindex. Lindex je obľúbenou dámskou značkou so silným dôrazom na rozmanitosť a trvalú udržateľnosť. To ide ruka v ruke s nárastom dopytu po škandinávskej móde na našej platforme a našim intenzívnym úsilím upriameným na trvalú udržateľnosť. Značka Lindex je teda skvelým prírastkom do našej ponuky, vďaka ktorému môžeme urobiť ďalší krok k tomu, aby sme sa stali východiskovým bodom, čo sa týka módy a životného štýlu v Európe“, uviedol Kenneth Melchior, riaditeľ pre Severnú Európu v spoločnosti Zalando.

Ak si chcete pozrieť ďalšie snímky aj s vyšším rozlíšením, navštívte Lindex Newsroom .
Sledujte naše novinky! Prihláste sa na odber prehľadu správ o spoločnosti Lindex a sledujte Lindex v sociálnych médiách.

Ak chcete získať ďalšie informácie, obráťte sa, prosím, na:

Jana Hrušovská, E-mail: jana.hrusovska@lindex.com