Jarná kolekcia Lindex sa zameriava na uvedomelé nakupovanie a viac udržateľné materiály

Jarná kolekcia švédskej značky Lindex vychádza z konceptu Váš chytrý šatník, ktorým chce spoločnosť Lindex viesť svojich zákazníkov k uvedomelejšiemu nakupovaniu a inšpirovať ich k budovaniu udržateľnejšieho šatníka, z ktorého by používali každý kus oblečenia. Kolekcia zaujme svojou ženskosťou je zložená z udržateľnejších materiálov, ako sú tencel, ľan, organická bavlna a recyklovaný polyester.

„Inšpirovaní jednoduchosťou, ktorá definuje škandinávsku módu, sme vytvorili kolekciu s nadčasovým dizajnom, ktorý budete milovať rok čo rok. Horlivo sme pracovali sme na tom, aby sme získali čo najlepšiu kombináciu materiálov z udržateľnejších materiálov, ako sú ľan, organická bavlna, tencel a recyklovaný polyester“, hovorí Pia Ekholmová, manažérka návrhárstva a predaja spoločnosti Lindex.

Kolekcia oplýva ženskosťou a ponúka rôzne siluety inšpirované funkčnými trendmi. Jemné, neutrálne tóny sú doplnené výraznými farbami, pričom prím hrá žltá farba. Charakteristickými prvkami kolekcie sú uväzovacie ramienka, riasenia a šnúrky.

„Konceptom Váš chytrý šatník chceme inšpirovať našich zákazníkov k uvedomelému nakupovaniu, čo znamená nakupovanie oblečenia, ktoré budú naozaj milovať, starať sa oň a často ho nosiť. Sústredili sme sa na vytvorenie kolekcie s udržateľnejšími materiálmi, ale tiež – a čo je snáď najdôležitejšie – na vytvorenie nadčasového dizajnu, ktorý sa dá ľahko kombinovať s ostatnými obľúbenými kúskami vášho šatníka”,  hovorí Pia Ekholmová.

Kolekcia pozostáva z 26 kúskov oblečenia a je k dispozícii online na lindex.com, a už čoskoro aj vo všetkých obchodoch Lindex Slovenská republika.

Ďalšie obrázky aktuálnej kolekcie, ako aj obrázky s vysokým rozlíšením, nájdete v Newsroom spoločnosti Lindex
Novinky! Prihláste sa na odber tlačových správ spoločnosti Lindex a sledujte nás v sociálnych médiách

Ak chcete získať ďalšie informácie, obráťte sa, prosím, na: Jana Hrušovská, Lindex, jana.hrusovska@lindex.com