Spoločnosť Lindex oslavuje silu súdržnosti pri príležitosti Medzinárodného dňa žien

Pri príležitosti blížiaceho sa Medzinárodného dňa žien spoločnosť Lindex predstavuje kolekciu Extended s filozofiou „menej je viac“. Táto kampaň, do ktorej sa zapojili i zamestnanci spoločnosti Lindex, oslavuje predovšetkým silu súdržnosti. Módna značka okrem toho daruje 10 percent z obratu z 8. marca na aktivity organizácie WaterAid, cieľom ktorých je zlepšenie postavenia žien na celom svete.

„Víziou spoločnosti Lindex je poskytnúť ženám na celom svete možnosti a inšpiráciu. Ženy netvoria len väčšinu našich zákazníkov – množstvo žien nájdete tiež medzi našimi zamestnancami a ľuďmi pracujúcimi v našom dodávateľskom reťazci. Som pyšná na nadšenie všetkých zamestnancov spoločnosti Lindex a na našu iniciatívu k tomu, aby sme dokázali byť pre ženy pozitívnou hnacou silou,“ hovorí Susanne Ehnbåge, generálna riaditeľka spoločnosti Lindex.

V týždni pred Medzinárodným dňom žien spoločnosť Lindex oslávi dôležitosť súdržnosti kampaňou, do ktorej sa zapojili i ženy pracujúce pre túto značku. Kampaň stvárňuje ich jedinečné puto, priateľstvo a spôsob, akým sa navzájom povzbudzujú a inšpirujú.

V kampani sú takisto predstavené kúsky z novej kolekcie Extended od spoločnosti Lindex. Túto sofistikovanú a minimalistickú kolekciu charakterizujú nadčasové klasické kúsky, zamerané na detaily a látky najvyššej kvality. Menej je jednoducho viac. Kolekcia bude od marca dostupná na lindex.com a vo vybraných obchodoch.

Spoločnosť Lindex poukáže 8. marca aj na dôležitosť práce organizácie WaterAid, ktorej cieľom je zlepšovať postavenie žien na celom svete. Práve ženy sú najviac postihnuté nedostatkom čistej vody a sanitácie, pretože to často obmedzuje ich možnosti získania vzdelania a ich schopnosť naplno realizovať svoj potenciál. Spoločnosť Lindex preto daruje 10 percent z obratu z 8. marca organizácii WaterAid a jej aktivitám zameraným na zlepšenie prístupu k čistej vode, sanitácii a lepšej hygiene v najchudobnejších komunitách sveta.

Ďalšie obrázky aktuálnej kolekcie, ako aj obrázky s vysokým rozlíšením, nájdete v Newsroom spoločnosti Lindex
Novinky! Prihláste sa na odber tlačových správ spoločnosti Lindex a sledujte nás v sociálnych médiách

Ak chcete získať ďalšie informácie, obráťte sa, prosím, na: Jana Hrušovská, Lindex, jana.hrusovska@lindex.com