Společnost Lindex klade důraz na důležitost pravidelného samovyšetření prsů

Společnost Lindex chce pomocí kampaně „Podporujeme povědomí o rakovině prsu“ upozornit na důležitost pravidelného samovyšetření prsů, stejně jako i na význam podpory projektů v boji proti rakovině. Módní společnost pomocí působivých obrázků podává přesné a upřímné vyobrazení žen, které úspěšně překonali rakoviny prsu. Během měsíce října tato módní společnost věnuje 10 % veškerého zisku z prodeje podprsenek na projekty v boji proti rakovině.

„Náš vyšší cíl, tedy podporovat a inspirovat ženy po celém světě, je klíčový pro všechno, co ve společnosti Lindex děláme. Spojení sil s kampaní Růžová stužka a podporování těchto projektů je pro nás velice důležité. Každý rok se během růžového měsíce zapojují jak naši zákazníci, tak naši zaměstnanci. Spolu přispíváme k důležitým projektům v boji proti rakovině, jejichž pokrok závisí hlavně na darech,“ říká Sanna Lindgren, ředitelka pro firemní kulturu a komunikaci ve společnosti Lindex.

Heslo kampaně společnosti Lindex „Podporujeme povědomí o rakovině prsu“ vypovídá jak o významu podpory a přispívání na projekty v boji proti rakovině, tak o tom, jak je zásadní pravidelně provádět samovyšetření prsů.

„Ženy v kampani stálo hodně odvahy vystoupit před kamerami a ukázat své jizvy i těla poté, co podstoupily léčbu rakoviny. Jejich jedinečné příběhy nás dojímají a jsme vděčni, že nám pomáhají oslovit naše zákazníky a informovat je o důležitosti pravidelného samovyšetření prsů. Díky tomu můžete co nejdříve zjistit, když něco není v pořádku,“ vysvětluje Linda Olsson, ředitelka globálního marketingového oddělení společnosti Lindex.

Během měsíce října bude 10 % veškerého zisku z prodeje podprsenek věnováno na projekty v boji proti rakovině. Na stránkách lindex.com naleznete průvodce krok za krokem, jak se sama správně prohlédnout. Průvodce samovyšetřením prsu představuje způsob, jak může módní společnost přispět k šíření povědomí o důležitosti pravidelného samovyšetření prsů.

Společnost Lindex se do kampaně Růžová stužka zapojila již na začátku roku 2003 a společně se svými zákazníky vybrala již přes 17,7 miliónů eur na podporu různých projektů v boji proti rakovině.

V České republice veškerý zisk z prodeje Růžové stužky, 10% z prodeje podprsenek, a veškerý zisk z akce Zaokrouhlování nákupů, poputuje na organizaci Aliance žen s rakovinou prsu a její projekt Bellis – mladé pacientky.

Marketing & PR Central Europe