Společnost Lindex uvádí nový globální koncept „Spodní prádlo na celý život“, který zachycuje opravdový život žen v krátkém filmu

Společnosti Lindex učinila další kroky ve snaze vytvořit inkluzivní komunikaci přístupnou všem. S pomocí svého nového konceptu spodního prádla „Spodní prádlo na celý život“ se tato módní společnost snaží ukázat život se všemi jeho překážkami a nyní představuje krátkometrážní film o ženách a jejich potřebách.

Nový koncept spodního prádla Lindex „Spodní prádlo na celý život“ staví ženy do centra pozornosti a v rámci tohoto konceptu Lindex uvádí nový krátký film, který sleduje život ženy od raného dospívání až po menopauzu a vše mezi tím. Film natočila režisérka Fiona Jane Burgess, která je známá svým zaměřením na ženskou perspektivu a zahajováním smysluplných debat.

Během sedmdesáti let existence společnosti Lindex bylo vždy našim cílem vytvářet spodní prádlo, ve kterém se ženy budou cítit pohodlně. Naše nabídka se neustále vyvíjí, ať už se jedná o pohodlí, funkce či inovativní design. Aby společnost Lindex získala další poznatky o velikostech dámských podprsenek, provedla v roce 2021 v severských zemích o sortimentu spodního prádla rozsáhlý zákaznický průzkum. Na základě výsledků tohoto výzkumu rozšířila módní společnost svoji nabídku o přibližně 20 velikostí, což znamená, že nabídka dnes čítá přibližně 60 velikostí.

Do naší řady velikostí podprsenek patří 9 velikostí košíčků, od AA po H, a 8 velikostí obvodu, od 65 po 100. Tím pokrýváme 93 % všech velikostí podprsenek, které nám ženy v severských zemích při zákaznickém průzkumu nahlásily. Člověk by si mohl myslet, že to stačí, ale díky našim znalostem v oblasti střihů a pohodlí, stejně jako našemu neustálému zájmu o pochopení potřeb žen, se snažíme, aby u nás každá žena našla tu pravou podprsenku,“‌říká Elin Herngren, Design & Buying Manager společnosti Lindex.

Zde se podívejte na nový krátký film společnosti Lindex.

*Průzkum byl proveden v průběhu roku 2021 za využití online panelu na reprezentativním vzorku žen ve věku 18–65 let ve Švédsku, Norsku a Finsku. Bylo provedeno celkem 3 600 rozhovorů.

PR & Sustainability executive
E-mail: iva.machackova@lindex.com