Lindex
LindexPrejsť k online nákupu

Lindex spúšťa predaj športového oblečenia pre rôzne postavy

Lindex spúšťa predaj športového oblečenia pre rôzne postavy so zreteľom na pohodlie, jednoduchosť a životnú pohodu. Tohtoročná jarná kolekcia zahŕňa výnimočne mäkké kúsky bez švov vyrobené z recyklovaných materiálov a navrhnuté tak, aby boli priedušné a splývali s vaším telom.

Prvé kúsky nového športového oblečenia Lindex pre ženy rôznych tvarov a veľkostí sa zameriavajú na pohodlie a možnosť voľného pohybu. Každý kúsok je vyrobený tak, aby si udržal tvar, a zohľadňuje pohodlie žien vďaka prvkom, ako sú zvýšený pás, elasticita, mierna podpora a bezšvové prevedenie. Výnimočne mäkká látka tohto oblečenia sa vyrába z recyklovaných polyamidov a každý kúsok bol utkaný samostatne, aby sa čo najviac zredukoval odpad z materiálu pri výrobe.

„V našej ponuke oblečenia zohľadňujeme pohodlie, jednoduchosť a životnú pohodu pre všetky rôzne aktivity žien. Vďaka našej dlhoročnej histórii ako odborníkov na spodnú bielizeň ženskému telu naozaj rozumieme. V rámci tohtoročnej jarnej kolekcie športového oblečenia sme navrhli mäkké odevy, ktoré prirodzene splývajú s vaším telom,“ hovorí Madelen Ullbro, manažérka pre dizajn a nákup spodnej bielizne spoločnosti Lindex.

Táto jarná kolekcia je úvodom do ponuky nového športového oblečenia spoločnosti Lindex a v priebehu roka bude doplnená o nové funkčné odevy. Tohtoročnú jarnú ponuku tvoria legíny, športové podprsenky, body a topy vo veľkostiach XS – 3XL, ako aj legíny pre tehotné ženy, ktoré ponúkajú priestor pre rastúce bruško. Kolekcia športového oblečenia bude uvedená do predaja online na lindex.com a vo vybraných predajniach, postupne od 26.januára vo februári.

Ďalšie obrázky aktuálnej kolekcie, ako aj obrázky s vysokým rozlíšením, nájdete v Newsroom spoločnosti Lindex
Novinky! Prihláste sa na odber tlačových správ spoločnosti Lindex a sledujte nás v sociálnych médiách

Ak chcete získať ďalšie informácie, obráťte sa, prosím, na: Jana Hrušovská, Lindex, jana.hrusovska@lindex.com