Logotype

Lindex Lookbook AW18

Lindex släpper sin AW18 kollektion och Lookbook, som visar nyckeln till en funktionell garderob med fokus på hållbar design och kvalitet. I kollektionen finns kontraster mellan mjukt och skarpt, funktionellt och vackert för att kunna bygga en personlig och kreativ stil. En kollektion full med klassiker i nya versioner som håller över tid.

Vårt arbete med Sustainable Woman fortsätter och för AW18 har vi komfort och klassisk femininitet i fokus. Vi vill skapa en bärbar, avslappnad men inspirerande garderob som ger självförtroende för alla kvinnor. Lindex mål är att göra det enkelt att skapa en garderob som fungerar för alla olika tillfällen i kvinnans dagliga liv, säger Pia Ekholm, Design and Buying Manager på Lindex.

Stil kommer före trend fortsätter att vara ledord för Lindex AW18 som visar upp noga utvalda plagg med ett rent och enkelt uttryck. Kollektionen är klassisk och välskräddad men plaggen är uppdaterade i silhuetter, detaljer och färgval och möjligheten till att variera styling gör att klassika plagg går att använda under många olika tillfällen.

Neutrala färger så som beige, grått och svart är basen tillsammans med starka accentfärger som fuchsia, varm gul och teal blå, som lyfter looken.
Den bekväma skjortan, ett par perfekta skräddarsydda byxorna, en mönstrad klänning tillsammans med en ullkappa, är nyckelplaggen ur Lindex AW18 kollektion.

Kollektionen finns i butik och på lindex.se vecka 36
Lindex Lookbook AW18

Relaterade bilder

Choose your language