Logotype

Lindex Spring 2017 Lookbook

Lindexin kevään 2017 mallisto koostuu raikkaiden värien ja näyttävien kuvioiden yhdistelmistä. Tuotteissa skandinaavinen selkeys kohtaa Aasian ja Afrikan väriloiston. Upean malliston väripaletissa nähdäänkin lämmintä keltaista, tummansinistä, viininpunaista ja oranssia.

Tulemme näkemään aivan uudenlaisen ilmeen kevään mallistossa. Tuotteisiin on haettu inspiraatiota maailmalta ja värikkäissä printeissä nähdään moderni tulkinta afrikkalaisista kuvioista. Mallisto on inspiroiva ja tuo paljon mahdollisuuksia persoonalliseen pukeutumiseen, sanoo Annika Hedin, Lindexin Head of Design.

Kiinnostavimpia avaintuotteita mallistossa ovat mm. värikkäästi kuvioitu kimono, väljät printtihousut ja paita, jossa on leveät hihat ja solmittavia yksityiskohtia.

Kevään malliston siluetti on väljä, mutta ehdottomasti naisellinen. Kauniita yksityiskohtia ovat mm. leikkaukset, jotka korostavat vyötäröä tai paljastavat olkapäät. Mukana on myös ripaus sporttisuutta, joka ilmenee yksityiskohdissa ja asusteissa kuten vetoketjuissa, nyöreissä ja tehostevärisissä raidoissa.

Valokuvaaja – Peter Gehrke

Stailaaja – Jessica Pousette/Lindex Studio

Malli – Gia Tang

Lisätietoja:
Polhem PR
Puhelin: 09 2600 014

Aino-Marja Öster
Marketing & Communications Team Leader
Puhelin: 0201 422 400
E-mail: aino-marja.oster@lindex.com

Choose your language