Logotype

Lindex Pink Collection 2017

I år stödjer Lindex kampen mot bröstcancer med en lyxig loungewear-kollektion av premiumkvalitet, där 10 % av försäljningspriset doneras till cancerforskningen.

”Vi ville skapa vackra plagg för ett gott syfte. Med harmoni och välbefinnande i fokus tog vi fram denna loungewear-kollektion med sofistikerade, minimalistiska siluetter och eleganta detaljer. Färgskalan går från vackert puderrosa till mörkrosa”, säger Annika Hedin, Designchef på Lindex.

Lindex Pink Collection innehåller 18 plagg med homewear och underkläder av finaste kvalitet med favoriter som den krispigt vita sidenskjortan, ett ljusgrått kaschmir-set och en morgonrock i matt rosa sammet. Underkläder i olika nyanser av rosa och svart framtagna i elegant spets. Kollektionen innehåller också en mjuk protes-bh för kvinnor med ett eller två bortopererade bröst.

Årets rosa armband, som är en del av kollektionen, är en guldkedja med en vacker rosa sten. Från försäljningen av armbandet går hela vinsten till cancerforskningen.

Kampen mot bröstcancer är en viktig del av Lindex sociala engagemang och har genom åren bidragit till finansiering av cancerforskning och ökad medvetenhet om sjukdomen.

Lindex Pink Collection lanseras i alla Lindex butiker och på lindex.com vecka 40.
För mer bilder se Lindex Pink Collection 2017.

Fotograf: Eric Josjö
Modell: Sabina Karlsson
Hår & Smink: Teresa Grundin
Stylist: Karin Rosenlund, Lindex Studio

Relaterade bilder

Choose your language