Säljare, Lycksele

Känner du passion för mode, kunder och handel? Då är du den vi söker!

Som säljare på Lindex kommer du att jobba med de viktigaste personerna i vårt företag – våra kunder. Därför söker vi dig som gillar att kombinera försäljning med service. Som säljare följer du varan från att den kommer till butiken tills att den lämnar butiken med en nöjd kund. I ditt arbete ingår att genomföra kampanjer och aktiviteter samt att tillsammans med dina kollegor säkerställa en inspirerande och säljande butiksmiljö som skapar köplust. Självklart har du även intresse av och följer med i olika trender och har en stark känsla för färg och form.

För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van vid att arbeta i ett högt tempo. Vårt arbetssätt är präglat av teamarbete, så du som söker ska trivas i och aktivt medverka till att bibehålla en god teamanda. 

  • Du behöver ha genomgått gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot service och handel.
  • Du behöver behärska engelska i tal och skrift samt ha datorvana.
  • För den här tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med kosmetik. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 tim/vecka med tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 27 januari. Vid frågor kring tjänsten kontakta butikschef Jennie Palmarsson på telefonnummer 010 452 62 37.

Vi tar endast emot ansökningar via den här annonsen. 

Välkommen med din ansökan redan idag!