Visualisti/Myyjä, 34h/vko, Jyväskylä

We think Fashion is Fun! Do you agree?

Haemme Jyväskylän myymäläämme myynti- ja asiakaspalveluhenkistä visualisti/myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 17.3-30.9.2019. Keskimääräinen viikkotyöaika on 34 tuntia.

Nautitko asiakaskohtaamisista, tunnetko intohimoa muotia kohtaan, onko sinulla visuaalista ammattitaitoa ja innostutko myyntityöstä?

Visualisti/myyjänä inspiroit asiakkaitamme ja takaat heille upean ostokokemuksen esillelaittojen ja asiakaspalvelun kautta. Olet myymälässämme asiakkaitamme varten. Tehtävänäsi on edistää myyntiä Lindexin konseptin mukaisesti ja esillelaittojen kautta varmistaa myynninmaksimoiminen parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutat myös tiimiäsi omalla ammattitaidollasi.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tulee sinulla olla innostunut ja oma-aloitteinen myyntiasenne, vahva visuaalinen silmä, intohimoa muotiin sekä bisneshenkisyyttä. Viestit selkeästi ja sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta tarvittaessa itsenäinen työskentely onnistuu. Viihdyt vauhdikkaassa ja nopeatempoisessa työympäristössä ja pystyt työskentelemään joustavasti myymälän aukioloaikojen mukaan.

Edellytämme, että sinulla on visualistin koulutus ja olet työskennellyt muutaman vuoden myymälämaailmassa. Työssäsi tulet tarvitsemaan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa ja yleisimpien IT-ohjelmien ja -järjestelmien hyvää hallintaa.

Me tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön yhdessä Euroopan johtavista muotiketjuista. Työpaikan, jossa ideasi ja osallistumisesi ovat tärkeitä jatkuvalle kehityksellemme.  Jos sinulla on tahtoa, sitoutuneisuutta ja oikea asenne, Lindexillä on paljon erilaisia kehitysmahdollisuuksia. Yhdessä pystymme luomaan ainutlaatuisia asiakaselämyksiä!

At Lindex we empower and inspire women everywhere!

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ”Hae työpaikkaa"-linkin kautta sivun oikeassa reunassa.

Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.