Myyjä, 4h/vko, På gränsen - Rajalla

We think Fashion is Fun! Do you agree?

Haemme Tornion myymäläämme asiakaspalveluhenkistä myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika on 4 tuntia.

Nautitko asiakaskohtaamisista, seuraatko intohimoisesti muotia ja onko myyntityö parasta mitä tiedät?

Myyjänä Lindexillä inspiroit ja neuvot asiakkaitamme ja takaat heille upean ostokokemuksen. Olet myymälässämme asiakkaitamme varten! Myyntityön ja asiakaspalvelun lisäksi, vastaat Lindexin tuotteista aina niiden saapumisesta myymälään, siihen asti, kun asiakkaamme tekevät onnistuneen ostopäätöksen.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tulee sinulla olla innostunut ja oma-aloitteinen myyntiasenne. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja suhtaudut intohimoisesti muotiin ja trendeihin. Viihdyt vauhdikkaassa ja nopeatempoisessa työympäristössä ja pystyt työskentelemään joustavasti myymälän aukioloaikojen mukaan. Työtuntisi painottuvat iltaan ja viikonloppuun. Olet valmis tulemaan töihin kutsuttaessa. 

Olet työssäsi sitoutunut ja iloinen tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja/tai kokemusta myyntityöstä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Me tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön yhdessä Euroopan johtavista muotiketjuista. Työpaikan, jossa ideasi ja osallistumisesi ovat tärkeitä jatkuvalle kehityksellemme.  Jos sinulla on tahtoa, sitoutuneisuutta ja oikea asenne, Lindexissä on paljon erilaisia kehitysmahdollisuuksia. Yhdessä pystymme luomaan ainutlaatuisia asiakaselämyksiä!

At Lindex we empower and inspire women everywhere! 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ”Hae työpaikkaa"-linkin kautta sivun oikeassa reunassa.

Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.