Utvecklare Affärssystem/SQL till AB Lindex

Har du arbetat med affärssystem baserat på SQL? Vill du bli en del av ett välkänt och internationellt företag inom retail? Vi söker en utvecklare till vårt affärssystemteam!

Vad kan vi erbjuda dig? Lindex är ett internationellt modeföretag med totalt cirka 5000 anställda. Vi har cirka 480 butiker i 18 olika länder och vi erbjuder även online shopping. Vi satsar på digitalisering och vi har en stor IT-avdelning med cirka 70 personer! Att vara en del av Lindex innebär att du får arbeta i en spännande, föränderlig och inspirerande miljö. Vi arbetar utifrån vår vision “Empower and inspire women everywhere” och våra värderingar ”We act sustainable, empower each other, seek constant improvement, make business oriented decisions and make it simple”. Vill du bli en del av Lindex?

Arbetsuppgifter  För att stärka vårt affärssystemteam inför framtiden söker vi nu ytterligare en Affärssystem/SQL-utvecklare. Mycket händer hos oss och i synnerhet inom området Supply Chain, där utvecklingstakten accelererar. Vi har ett starkt inhouse-team som ansvarar för hela cykeln och du arbetar med allt från krav, design, utveckling, automatiserad testning, release till support. I rollen arbetar du för att leverera affärsnära lösningar, med fokus på kostnadseffektivitet, hållbarhet och effektivitet.

Är det dig vi söker?

  • Tidigare arbetslivserfarenhet av affärssystem och/eller logistiksystem baserade på SQL
  • Goda kunskaper i Oracle SQL och/eller PL/SQL
  • Obehindrad engelska, i tal och skrift
  • Meriterande: obehindrad svenska, goda kunskaper i C/C++, Pro*C, Linux shell, arbetslivserfarenhet från detaljhandeln och inom Supply Chain, tidigare arbetslivserfarenhet av integration, applikationsservrar och versionshantering

För att trivas i rollen har du ett starkt intresse för IT och programmering. Du har förmåga att röra dig mellan funktionell och teknisk nivå och du trivs i en roll där du arbetar såväl med stora mängder kod på detaljnivå samt då du arbetar på en mer övergripande nivå och bildar dig en uppfattning om helheten. Vi ser att du värdesätter kvalitet i ditt arbete, att du är van och trygg att självständigt driva ditt arbete framåt samt att du trivs i en roll där du får ta ansvar och vara med att påverka.

Vi tillämpar löpande urval i våra rekryteringsprocesser, om tjänsten är av intresse får du gärna söka redan idag! I din ansökan behöver du inte skicka in personligt brev, istället ber vi dig att besvara några kortare frågor. Vi ber dig att söka online, då vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot din ansökan!Vill du veta mer om Lindex IT? Kika på filmen!