Varuhanterare/lagerarbetare för framtida tjänster på Lindex DC

Lockas du av att arbeta på ett välkänt och stort företag, tillsammans med härliga kollegor?

Visste du att Lindex huvudkontor finns i Göteborg och att vår distributionscentral ligger i Partille och består av cirka 100 varuhanterare? Hos oss är DC kärnan för att vi ska kunna ge våra butiker den allra bästa varuleveransen, oavsett om det är till någon av våra ca 490 butiker, eller till e-handeln. Vår största tillgång är vår företagskultur, vi är ett visions- och värderingsstyrt företag där vi har roligt tillsammans på arbetet!

Är det dig vi söker?

  • Tidigare arbetslivserfarenhet (behöver inte vara inom lager)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet inom lager och/eller e-handel, truckkort

För att trivas hos oss ser vi att du är en lösningsfokuserad och kommunikativ person som vill utvecklas och dela med dig av dina kunskaper. Du trivs i en föränderlig miljö och du tycker om att arbeta både självständigt och med andra. Din förmåga att vara noggrann och flexibel kommer att vara uppskattade egenskaper hos oss.

Övrig info: Om detta låter intressant vill vi gärna att du skickar in ditt CV och gärna ett personligt brev där du kortfattat beskriver vad du lockas av att arbeta med. När vi har lediga tjänster framöver hoppas vi att din profil matchar in med vad vi söker och vi kan då komma att kontakta dig. Du hittar alla våra lediga tjänster på about.lindex.com/career