Lindex
LindexPřejít k online nákupu

Lindex představuje inkluzivní sportovní oblečení

Lindex představuje inkluzivní sportovní oblečení – vyrobené s ohledem na pohodlí, jednoduchost a spokojenost. Nová jarní kolekce obsahuje extra měkké bezešvé kousky vyrobené z recyklovaných materiálů, které jsou navrženy tak, aby dýchaly a pohybovaly se přesně podle těla.

„Mysleli jsme na pohodlí, jednoduchost a spokojenost a chceme nabídnout kousky pro každou ženu, ať si sport představuje jakkoli. Naše dlouhá historie jako expertů na spodní prádlo nám pomohla dokonale porozumět ženskému tělu. Pro jarní kolekci sportovního oblečení jsme navrhli měkké kousky, které se pohybují přirozeně podle těla,“popisuje Madelene Ullbro, manažerka pro design a nákup spodního prádla ve společnosti Lindex.

Kolekce bude uvedena na jaře první řadou nového sportovního oblečení Lindex, která bude rozšířena o další funkční kousky v průběhu roku. Jarní kolekce obsahuje legíny, sportovní podprsenky, body a topy ve velikostech XS–3XL a navíc těhotenské legíny s místem pro rostoucí bříško. Kolekce bude uvedena online na lindex.com a ve vybraných prodejnách po několika částech postupně od 26.ledna a v únoru.

Pro více a vysoké rozlišení obrazu, navštivte Lindex Newsroom

Novinky! Přihlásit se k odběru tiskových zpráv Lindex a sledovat nás v sociálních médiích

Pro více informací prosím kontaktujte: Jana Hrušovská, Lindex, jana.hrusovska@lindex.com